torsdag den 28. maj 2009

Mellem bjerge og skyer ligger en soe...

Vi har nu vaeret fire dage ved Lago de Atitlàn. Her er meget smukt. Soeen er blikstille og blaa. Rundt om taarner hoeje bjerge, som hele tiden er mere eller mindre daekket af skyer. Det er ret hoejt oppe, saa her er bare dejligt og nogle gange endda helt koeligt.

Det var helt fantastisk at leje en kajak og bare flyde rundt ude paa soeen mellem alle bjergene. Man kunne se, de smaa byer langsomt begyndte at taende lysene, sa det pludselig vrimlede med smaa lysprikker paa bjergsiderne.

En anden dag tog vi med en baad til Santiago, hvor der var et stort marked. Vi tog med en tuk-tuk ud til en lille landsby for at besoege Maximòn, den stoerste helgen her blandt lokalbefolkningen. Jeg har koebt en bog paa spansk om ham, men er ikke naaet saa langt. Jeg ved bare, at han var en spanier, som praesenterede de indfoedte for fyrvaerkeriet. Nu har de en figur af ham, som de flytter til et nyt hus hvert aar. Meget syret figur.

Ellers har vi bare slappet af og nydt livet, oellen og fodboldkampen naturligvis. Vi fandt en sportsbar fyldt med briter, nachos og store oel.

Nu er vi paa vej mod Guatemala City, saa vi kan komme videre til El Salvador i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar